- Galleri
Skip Navigation Links
- Nyheder
Kommende kampe
Klik her for at oprette en profil
Facebook
 
 
Se trænerinfo her
 

Se træningstider for U11D og tilmeld dig holdet her 

 
Bestyrelses kontakt: Se mere her 
 
 

 
Er du dreng og født i 2009 eller 2008 ( 4. eller 5. klasse ) så skal du spille U11 dreng
 
1, nej 2, nej 3, nej 4!
 
Her vil vi fortælle, hvem der har sagt ja og tak til at tage ansvaret for Kerteminde Håndboldklubs U11-drenge.
Der er fire voksne mennesker, som har valgt at tage det ansvar på sig.
 
Taus Biba har besluttet sig for, at han gerne vil være en del af U11-drenge teamet i den kommende sæson. Og Taus har for længst vist os alle sine kvaliteter som medansvarlig for vores U11-drenge i de forgangene sæson.
 
Men der er flere gode trænere klar til at trække læsset hos U11-drengene.
Svend Riis - og ja, ham kender vi også godt fra holdet omkring U11-drengene sidste sæson - og han har også valgt, at han gerne vil gøre en indsats for vores forening i denne sæson. 
 
Vi glæder os også over, at en god gammel kending af Kerteminde Håndboldklub - på alle mulige måder - nemlig Jens Christian Martinussen (også kendt som "Jenser") bliver en kærkommen og vigtig del af trænerteamet.
Og så er der jo ikke meget, der fungerer, hvis der ikke er en kvinde inde over, og derfor er det med stor glæde, at vi også kan sige goddag til Diana Salting i trænerteamet på U11-drenge. Tak til Jenser. Og tak til Diana.
 
Det giver altså en skarp kvartet bestående af Taus Biba, Diana Salting, Svend Riis og Jens Christian Martinussen. Så er der heller ingen tvivl om, at alle U11 drenge i Kerteminde HK er i store, stærke, solide og kærlige hænder. Det er lige det, vi har brug for i vores lille forening.
 
Helt generelt er det afgørende at forstå, at Kerteminde Håndboldklub er et lille frivilligt fællesskab. KH er ikke "dem". KH er "os". Der er ingen andre i KH end alle os, der spiller i klubben eller arbejder frivilligt for klubben eller er forældre til en i klubben. Det er KH. Så du er KH. 
 
Banner