- Galleri
Skip Navigation Links
- Nyheder
Kommende kampe
Klik her for at oprette en profil
Facebook
 
 
Se trænerinfo her
 
Se træningstider for U13P og tilmeld dig holdet her 
 
Bestyrelses kontakt: Se mere her

 

 
 
Er du pige og født i 2007 eller 2006 ( 6. eller 7. klasse)  så skal du spille U13 pige 
 
Til KHs U13 piger er det lykkedes at finde ikke bare en, ikke bare to, men tre dygtige trænere til at tage sig kærligt af U13-pigerne, og det er i den grad ikke tre tilfældige, som er hevet ind fra gaden. Det er velkendte og solide KH-navne.
 
Vi er heldige, at der er mange af vores trænere, som også har vildt meget forstand på håndbold, og det får Kerteminde Håndboldsklubs U13-piger glæde af i den kommende sæson, hvor de får hele tre trænere.
 
Den ene er Claus Baslund. Han er ikke kun en kæmpe profil på Kertemindes seniorhold i 3. division. Han er også en ærke-KH’er, som år efter år efter år har givet sine evner videre til de unge mennesker i Kerteminde Håndboldklub. Claus Baslund skal være træner for KHs mange U13-piger.
 
Men han er ikke alene: Han skal gøre det sammen med to andre dygtige trænerkræfter.
Den ene er Kjersti Klett Andersen. Hun har tidligere stået på mål på Kertemindes bedste kvindehold, og hun har i flere omgange været træner for en masse af KHs unge spillere.
 
Det sidste voksne navn, som skal favne de mange U13-spillere i Kerteminde HK, det er Henrik Tvedskov. Han er allerede i dag træner for KHs U12-piger, så han følger – heldigvis – med de dejlige tøser ”op” til U13.
Vi er i Kerteminde HK glade for at have sikret os tre så gode trænere til vores mange U13’ere.
 
 
Banner