- Galleri

Se træningstider U13D og tilmeld dig holdet her

Bestyrelses kontakt: Se mere her

Er du dreng og født i 2007 eller 2006 (6. eller 7. klasse) så skal du spille U13 drenge

KHs U13 drenge er en stor flok håndbold ivrige gutter. Derfor er det rigtig glædeligt, at en af mændene bag sidste sæsons store sportslige succeser for U12-drengene, Thomas Rasmussen, fortsætter sit arbejde i Kerteminde Håndboldklub.

Men Thomas er sandelig ikke alene. Det dur ikke. Thomas Rasmussen har flere dygtige trænerkolleger. Vi kan nemlig også glæde alle i KH med, at Palle Bakkelund Thygesen også bliver en del af teamet omkring U13-drenge årgangen i denne sæson.

Det betyder, at vi både har de tidligere U12-drenge trænere til, at sikre kontinuiteten i årgangen, og vi får nye trænere med ind over. Vi tror på, at den kombination vil kunne udrette noget godt for hele gruppen af U13-drenge. Og vi skal naturligvis fortsætte det store arbejde med at udvikle disse drenge – og med at tiltrække så mange håndboldspillere som muligt.

Og vi er slet ikke færdige endnu! Vi kan nemlig med glæde tilføje, at U17-spilleren Mads Thygesen, har besluttet sig for at gøre noget godt for de mindre i klubben. Mads Thygesen vil være med på trænerteamet for U13’erne, så de små knægte har en af de store drenge at se op til. Mads Thygesen kommer oprindeligt fra Kølstrup-Rynkeby, og han er altså i dag en del af holdfællesskabet mellem Kerteminde HK og Kølstrup Rynkeby – nemlig Team Nordøstfyn.

Ditte Møller er tilbage i Kerteminde HK efter et år i udlandet, og hun har meldt sig klar til, at give en hånd med på U13-drengene. Ditte Møller har været med på trænerlinjen i KH i flere år, så Ditte har et godt kendskab til flere af U13-drengene.

Altså: Fire trænere klar i Kerteminde HK: Thomas Rasmussen, Palle Bakkelund Thygesen, Mads Thygesen og Ditte Møller er det stærke team, der skal stå for vores U13-drenge i næste sæson.