- Galleri
Skip Navigation Links
- Nyheder
Kommende kampe
Klik her for at oprette en profil
Facebook
 
 
Se trænerinfo her 
 
Se træningstider for U15P og tilmeld dig holdet her
 
Bestyrelses kontakt: Se mere her
 

 
Er du pige og født i 2005 eller 2004 (8. eller 9. klasse) så skal du spille U15 pige
 
Det er lykkedes at finde fire fremragende trænere for vores kommende U15-piger. I den forløbne sæson har det jo været et team af trænere, der har stået for vores mange og dygtige U14-piger. Og derfor er det også meget glædeligt, at vi har kunnet tiltrække fire overordentligt kompetente trænere til at håndtere den store flok af træningsglade piger.
 
Teamet består af både noget rutine og noget ungdom. Teamet består både af mænd og kvinde. Teamet består både af en ”gammel” træner og tre nuværende spillere. Teamet er med andre ord en skøn-skøn blanding, som vi er trygge ved kan få det maksimale ud af disse træningsivrige piger.
 
Det er Thomas Rasmussen, som skal være den ene træner for U15-pigerne. Thomas Rasmussen har en lang og velkendt trænerkarriere bag sig. Ikke mindst i Kerteminde HK. Her han har blandt andet træner dame senior, U10-drenge, U12-drenge og tidligere også U14-piger m.m.
Det er Sebastian Java Andersen, der skal være den anden træner for U15-pigerne. Java har i den forløbne sæson også været inde over træningen af U14-pigerne, og han har tidligere trænet andre hold i Kerteminde – ligesom han slår sine folder på Kerteminde HKs 3. divisionshold.
Det er Nicolai Dørr, som tidligere har trænet ungdomshold i Kerteminde. Desuden er Nicolai Dørr at finde på målet på Herre senior. 
Endelig er den sidste træner en lidt ”ny” person i trænergerningen. Det er Andrea Wehner, som i et par år har været et vigtigt omdrejningspunkt for Kerteminde HKs U18-piger, og som i den kommende sæson skal spille for dame senior.
 
Vi er i Kerteminde Håndboldklubs bestyrelse glade for at kunne præsentere en så kyndig og broget team som trænere for vores mange U15-piger. 
 
 
 
 
Banner