- Galleri
Skip Navigation Links
- Nyheder
Kommende kampe
Klik her for at oprette en profil
Facebook
 
 
   
Se trænerinfo her
 
Se træningstider for U17D og tilmeld dig holdet her
 
Bestyrelses kontakt: Se mere her
 

Er du dreng og født i 2003 eller 2002 (10. eller ...) så skal du spille på U17 drenge

Vi er – i både Kerteminde Håndboldklub og Kølstrup Rynkeby Håndbold – meget glade for, at det er lykkedes os at finde en kompetent træner, som har lyst til at være en del af vores Team Nordøstfyn projekt. Vi er to klubber, der har besluttet, at vi vil gå sammen om at skabe gode forhold for de unge, der har lyst til at spille håndbold i lokalområdet – men samtidig få solid og stærk træning af kompetente trænere. Det er lykkedes med stor succes for vores U14/U16-drenge i sidste sæson. Der var masser af drenge til træning, og der blev leveret masser af godt håndboldspil.

I år undviges Team Nordøstfyn også med U17-drenge. Vi har derfor valgt, at der skal være en rød tråd mellem holdene fra Team Nordøstfyn. Vi vil satse meget på, at U17-drengene og U15-drengene får lov til at få glæde af hinanden, så alle bliver presset og udfordret og udviklet. Det skal være muligt at blive i sit lokalområde og samtidig få god og kompetent og udfordrende træning.

Det er Martin Poulsen, som skal stå i spidsen for U17-drengene. Martin Poulsen har været håndboldtræner i snart 20 år. Han har trænet alt mellem himmel og jord: Han har trænet Dame Senior Fynsserie, han har trænet U14’ere, U16’ere og U18’ere. Han har trænet masser af divisionshold for piger, og nu glæder han sig altså til at træne drenge igen.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at træne drenge igen. Og så ser jeg frem til at komme til en klub og et klubfællesskab, hvor tingene virker strukturerede, og hvor der er stor fokus på at udvikle håndboldspillere”, fortæller Martin Poulsen, og glæder sig til, at byde både nye og gamle spillere er hjerteligt velkomne.

Desuden tilknyttes Sara Bech Kamph og Niels Lehrmann også teamet omkring Team NØF.
 
 
 
 
Banner