- Galleri
Skip Navigation Links
- Nyheder
Kommende kampe
Klik her for at oprette en profil
Facebook
 
 
Se trænerinfo her
 
Se træningstider for U11P og tilmeld dig holdet her
 
Bestyrelses kontakt:  Se mere her 
 

 
 
Er du pige og født i 2009 eller 2008 (4. eller 5. klasse) så skal du spille U11 pige
 
Kerteminde Håndbold kan med overbevisning og stolthed i stemmen sige, at hvis du har en pige, som vil spille håndbold, så er der al mulig grund til at sende hende ned i Kerteminde Idrætscenter. Det står nemlig to herrer bag den perfekte duo, der har masser af hjerterum og masser af håndboldforstand 
 
Det er nemlig Teis Løgstrup og Jesper Zebitz, der – til vores store-store glæde – har sagt ja til at stå i spidsen for Kerteminde Håndboldklubs U11-piger.
 
Teis Løgstrup er jo en af de store profiler på Kerteminde Håndboldklubs 3. divisionsherrer. Og derudover er han altså nu også træner for U11-pigerne i KH.
 
Men han er ikke alene om det. Naturligvis-da. Vi står sammen i Kerteminde HK.
 
Han har Jesper Zebitz ved sin side. Jesper Zebitz er på alle måder en kendt mand i lokalområdet på mange forskellige felter, og der er ingen tvivl om, at han også har forstand på håndbold. Det har han tidligere vist i Kerteminde Håndboldklub, hvor vi var så heldige at have ham som træner for U10-drengene. Nu skal Jesper Zebitz altså bruge sine evner hos U11-pigerne, og det er vi mægtig glade for, at han har lyst til og tager sig tid til. 
 
Så hvis du har en pige i den alder, som gerne vil prøve håndbold, så er det et godt tidspunkt at slå til. 
 
Det tegner til at blive endnu en god sæson.
 
 
 
Banner